Mijn Apotheek niet verantwoordelijk voor tik-, zet-, en/of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien dit zich voordoet zal Mijn Apotheek dit zo snel mogelijk aanpassen. Algemene voorwaarden zijn van kracht in de hele webshop.

Door het plaatsen van een bestelling aanvaarden klanten deze algemene voorwaarden.

We gaan ervan uit dat klanten, voor ze bij Mijn Apotheker een bestelling plaatsen hun gezondheidstoestand besproken hebben met een dokter en, indien dit vereist is in het land waar ze wonen, een geldig recept hebben gekregen.

De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen, bijwerkingen of andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van producten gekocht bij Mijn Apotheek

De klant garandeert dat hij of zij minstens 18 jaar oud is op het moment van de aankoop.

De klant garandeert dat de producten bedoeld zijn voor eigen, persoonlijk gebruik.

De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor het importeren van producten gekocht bij Mijn Apotheek in zijn woonplaats of in het land dat hij of zij heeft opgegeven als afleveradres.

Alle gegeven adviezen zijn puur van een informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen.

Een klant die een bestelling doet, ontslaat Mijn Apotheek van alle verantwoordelijkheden van zowel geneeskundige als andere die voortvloeien uit het kopen of gebruiken van onze producten. Bovendien moet u de volgende vragen met “nee” kunnen beantwoorden:

  • Bent u allergisch voor bepaalde stoffen die in onze producten aanwezig zijn?
  • Gebruikt u geneesmiddelen die nitraten bevatten?
  • Heeft u een lage bloeddruk?
  • Heeft u ernstige hartproblemen of leverproblemen?

Voor overige vragen omtrent producten of lopende bestellingen kunt u terecht op de mail: [email protected]

Wij helpen u graag verder.